Säter Cykel Och Motor: Ett företag med passion för två hjul

6 min read

Välkommen till Säter Cykel Och Motor, en värld av cyklar och motorcyklar där passionen för två hjul slår högt. Som ett företag med en lång historia och en djup förståelse för branschen erbjuder Säter Cykel Och Motor ett brett utbud av produkter och tjänster som är utformade för att möta alla dina behov på två hjul.

Från klassiska cyklar till kraftfulla motorcyklar och allt däremellan har Säter Cykel Och Motor något för alla. Vårt engagemang för kvalitet, innovation och kundnöjdhet gör oss till det perfekta valet för alla som älskar att uppleva friheten och spänningen på två hjul.

Säter Cykel Och Motor

Säter Cykel Och Motor är ett anrikt företag som har verkat i Säter sedan 1945. Företaget grundades av Sture Jansson och har sedan dess varit ett familjeföretag som gått i arv genom generationer.

I Excel kan det vara användbart att kontrollera om en cell innehåller ett visst värde. Med hjälp av funktionen OM kan du enkelt avgöra om en cell innehåller ett specifikt värde eller inte. Denna funktion kan vara till stor hjälp när du arbetar med stora datamängder och behöver filtrera eller analysera data baserat på specifika kriterier.

Säter Cykel Och Motor har alltid haft ett stort fokus på kvalitet och service, och har under årens lopp byggt upp ett gott renommé bland sina kunder. Företaget säljer och reparerar cyklar och mopeder, samt erbjuder ett brett utbud av tillbehör och reservdelar.

Företagets historia

Säter Cykel Och Motor grundades 1945 av Sture Jansson. Företaget startade i en liten verkstad på Storgatan i Säter, och sålde och reparerade cyklar och mopeder. Under årens lopp har företaget vuxit och utvecklats, och har idag en modern butik och verkstad på Storgatan 31 i Säter.

Företaget har alltid varit ett familjeföretag, och drivs idag av Sture Janssons sonson, Mikael Jansson. Mikael har arbetat i företaget sedan 1992, och har en lång erfarenhet av cykel- och mopedbranschen.

Nuvarande verksamhet och produkter

Säter Cykel Och Motor säljer och reparerar cyklar och mopeder, samt erbjuder ett brett utbud av tillbehör och reservdelar. Företaget har ett stort sortiment av cyklar för alla åldrar och behov, från barncyklar till mountainbikes och racercyklar.

Säter Cykel Och Motor är också en auktoriserad återförsäljare för flera kända mopedmärken, bland annat Peugeot, Rieju och Kymco. Företaget säljer och reparerar mopeder, samt erbjuder ett brett utbud av tillbehör och reservdelar.

Cyklar från Säter Cykel Och Motor

Säter Cykel Och Motor erbjuder ett brett utbud av cyklar för att passa alla behov och preferenser. Från stadscyklar till mountainbikes, har de allt du behöver för en bekväm och rolig cykeltur.

Olika typer av cyklar

 • Stadscyklar:Designade för bekväma och effektiva transporter i stadsmiljöer. De har oftast upprätt sittställning, breda däck och navväxlar.
 • Mountainbikes:Byggda för att klara terrängcykling, med robusta ramar, breda däck med grovt mönster och fjädringssystem.
 • Hybridcyklar:En kombination av stads- och mountainbikes, som erbjuder mångsidighet för både pendling och fritidscykling.
 • Elcyklar:Utrustade med elmotorer som ger assistans vid trampning, vilket gör cykling enklare och roligare.
 • Barncyklar:Finns i olika storlekar och stilar, anpassade för barn i olika åldrar och färdighetsnivåer.

Jämförelse av funktioner och specifikationer

Säter Cykel Och Motors cyklar varierar i funktioner och specifikationer beroende på modell. Här är några nyckelfaktorer att jämföra:

 • Rammaterial:Aluminium, stål eller kolfiber
 • Växelsystem:Antalet växlar och typ av växelsystem (navväxel eller derailleur)
 • Bromssystem:Skivbromsar eller fälgbromsar
 • Däckstorlek och mönster:Passar olika typer av terräng och körstilar
 • Fjädringssystem:Finns på mountainbikes och vissa hybridcyklar
 • Tillbehör:Exempelvis skärmar, pakethållare och belysning

Innovationer och unika egenskaper

Säter Cykel Och Motor strävar efter att ligga i framkant av cykelinnovation. Några av deras unika egenskaper inkluderar:

 • Lätta ramar:Användning av avancerade material som aluminium och kolfiber för att minska vikten och förbättra prestandan.
 • Integrerad belysning:Belysning som är inbyggd i ramen eller styret för bättre synlighet och säkerhet.
 • Magnetiska fästen:Tillbehör som skärmar och pakethållare fästs enkelt med magneter för enkel installation och borttagning.
 • Justerbar fjädring:Möjlighet att anpassa fjädringssystemet efter vikt och terrängförhållanden.
 • Anpassningsbara cyklar:Möjlighet att välja komponenter och färger för att skapa en cykel som passar dina specifika behov.

Motorcyklar från Säter Cykel Och Motor

Säter Cykel Och Motor erbjuder ett brett utbud av motorcyklar för alla typer av förare, från nybörjare till erfarna entusiaster. Företaget har byggt upp ett starkt rykte inom motorcykelbranschen för sin expertis och passion för tvåhjuliga fordon.

Motorcyklarna från Säter Cykel Och Motor är kända för sin pålitlighet, prestanda och stil. Företaget erbjuder ett brett utbud av modeller, inklusive sportmotorcyklar, touringmotorcyklar, custommotorcyklar och terrängmotorcyklar.

Sportmotorcyklar

Sportmotorcyklarna från Säter Cykel Och Motor är utformade för hastighet och smidighet. De är utrustade med kraftfulla motorer, lätta ramar och avancerad fjädring. Dessa motorcyklar är perfekta för banracing, sportig körning på landsväg eller för förare som söker en spännande körupplevelse.

 • Kawasaki Ninja ZX-10R
 • Honda CBR1000RR
 • Yamaha YZF-R1

Touringmotorcyklar

Touringmotorcyklarna från Säter Cykel Och Motor är utformade för långa och bekväma resor. De är utrustade med rymliga sadelväskor, vindrutor och bekväma sittpositioner. Dessa motorcyklar är perfekta för långväga resor, gruppresor eller för förare som söker en bekväm och avslappnad körupplevelse.

 • Harley-Davidson Road Glide
 • BMW R 1250 RT
 • Honda Gold Wing

Custommotorcyklar, Säter Cykel Och Motor

Custommotorcyklarna från Säter Cykel Och Motor är unika och personliga fordon. De är byggda från grunden eller modifierade från befintliga motorcyklar. Dessa motorcyklar är perfekta för förare som söker ett uttryck för sin egen stil och kreativitet.

Säter Cykel Och Motor samarbetar med skickliga custombyggare för att skapa motorcyklar som är både estetiskt tilltalande och prestandamässigt överlägsna.

Terrängmotorcyklar

Terrängmotorcyklarna från Säter Cykel Och Motor är utformade för att klara av tuff terräng. De är utrustade med kraftfulla motorer, robusta ramar och avancerad fjädring. Dessa motorcyklar är perfekta för terrängkörning, endurotävlingar eller för förare som söker en utmanande och spännande körupplevelse.

 • KTM EXC-F
 • Husqvarna FE
 • Beta RR

Tillbehör och utrustning

Säter Cykel Och Motor erbjuder ett brett sortiment av tillbehör och utrustning för att förbättra din cykel- eller motorcykelupplevelse. Från hjälmar och skyddskläder till reservdelar och prestandaförbättrande komponenter, har vi allt du behöver för att göra din färd säker, bekväm och njutbar.

Hjälmar och skyddskläder

Att bära rätt skyddsutrustning är avgörande för din säkerhet när du cyklar eller kör motorcykel. Vi erbjuder ett omfattande utbud av hjälmar som uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna, samt skyddskläder som skyddar dig mot skador i händelse av en olycka.

Det är fascinerande att tänka på hur mycket vår hjärna väger, särskilt med tanke på dess enorma komplexitet. Enligt denna studie väger den genomsnittliga vuxna hjärnan cirka 1,3-1,4 kilo. Det är ungefär lika mycket som en stor grapefrukt!

Reservdelar

Oavsett om du behöver byta ut slitna bromsbelägg eller reparera en punktering, har vi ett komplett lager av reservdelar för alla typer av cyklar och motorcyklar. Våra kunniga mekaniker kan också hjälpa dig att installera och reparera delar vid behov.

Prestandaförbättrande komponenter

För de som vill ta sin cykel- eller motorcykelupplevelse till nästa nivå erbjuder vi en mängd prestandaförbättrande komponenter. Från lätta hjul och aerodynamiska styren till uppgraderade bromsar och avgasrör, har vi allt du behöver för att öka hastighet, hantering och prestanda.

Kundservice och support

Säter Cykel Och Motor sätter stort värde på kundnöjdhet och lojalitet. Företaget har en omfattande kundservicepolicy som syftar till att ge utmärkt support och support till sina kunder.

Kundserviceprinciper

*

-*Tillgänglighet

Säter Cykel Och Motors kundserviceteam är tillgängligt via telefon, e-post och livechatt under företagets öppettider.

 • -*Kunskap och professionalism

  Kundserviceteamet består av kunniga och professionella medarbetare som är väl insatta i företagets produkter och tjänster.

 • -*Snabba svarstider

  Företaget strävar efter att svara på alla kundförfrågningar så snabbt som möjligt, vanligtvis inom 24 timmar.

 • -*Personlig service

  Säter Cykel Och Motor tror på att ge personlig service till varje kund, oavsett deras förfrågan.

 • -*Kontinuerlig förbättring

  Företaget övervakar ständigt sin kundservice och gör förbättringar baserat på kundfeedback.

Kundrecensioner

“Jag var mycket nöjd med den snabba och hjälpsamma kundservice jag fick från Säter Cykel Och Motor. De svarade snabbt på mina frågor och gav mig den information jag behövde för att fatta ett välgrundat beslut.”

Anders Nilsson

“Kundserviceteamet på Säter Cykel Och Motor var mycket vänligt och professionellt. De hjälpte mig att hitta den perfekta cykeln för mina behov och gav mig värdefulla råd om underhåll och säkerhet.”

Anna Svensson

Oavsett om du är en erfaren cyklist eller motorcyklist eller just har börjat din resa på två hjul, välkomnar vi dig att utforska världen av Säter Cykel Och Motor. Med vårt breda utbud av produkter, vår exceptionella kundservice och vår passion för allt som rör cyklar och motorcyklar är vi övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver och mer för att göra din tvåhjuliga upplevelse oförglömlig.

FAQ Summary

Vilka typer av cyklar erbjuder Säter Cykel Och Motor?

Säter Cykel Och Motor erbjuder ett brett utbud av cyklar, inklusive mountainbikes, racercyklar, hybridcyklar, stadscyklar och barncyklar.

Vilka är de populäraste motorcykelmodellerna från Säter Cykel Och Motor?

Några av de mest populära motorcykelmodellerna från Säter Cykel Och Motor inkluderar Harley-Davidson Sportster, Honda Gold Wing och BMW R 1250 GS.

Hur kan jag komma i kontakt med Säter Cykel Och Motor?

Du kan kontakta Säter Cykel Och Motor via telefon, e-post eller genom att besöka vår hemsida.

Participacion Elecciones Catalanas

Participacion elecciones catalanas – La participación electoral en las elecciones catalanas ha sido objeto de gran interés y debate. En este artículo, analizaremos los...
Lara Claire
6 min read

Dicastery For The Doctrine Of The Faith

Dicastery for the Doctrine of the Faith – El Dicasterio para la Doctrina de la Fe, un órgano vital dentro de la estructura de...
Isla Eloise
5 min read