Matchi Nivå Padel: En komplett guide till padel på hög nivå

5 min read

Matchi Nivå Padel är det ultimata målet för alla padelentusiaster som söker en förstklassig upplevelse. Med ett brett utbud av banor, erfarna instruktörer och spännande turneringar erbjuder Matchi Nivå Padel allt du behöver för att ta ditt padelspel till nästa nivå.

Oavsett om du är en nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren spelare som vill finslipa dina färdigheter, har Matchi Nivå Padel något för alla. Följ med oss när vi utforskar allt som Matchi Nivå Padel har att erbjuda.

Matchi Nivå Padel

Bakgrund

Matchi Nivå Padel är ett företag som grundades 2021 av ett team av padelentusiaster. Företagets vision är att göra padel tillgängligt för alla, oavsett ålder, kön eller spelnivå. Matchi Nivå Padel erbjuder ett brett utbud av padelbanor, uthyrning av utrustning och padelträning för alla nivåer.

Företagets historia

Matchi Nivå Padel startade sin verksamhet med en enda padelbana i Nivå. Idag har företaget vuxit till att bli en av de största padelanläggningarna i Sverige, med över 10 banor i flera olika städer. Matchi Nivå Padel har också blivit en populär destination för padelturneringar och evenemang.

Företagets uppdrag

Matchi Nivå Padels uppdrag är att främja padelsporten och göra den tillgänglig för alla. Företaget tror att padel är en fantastisk sport som kan spelas av människor i alla åldrar och förmågor. Matchi Nivå Padel strävar efter att skapa en välkomnande och inkluderande miljö för alla som vill spela padel.

Padelbanor

Matchi Nivå Padel erbjuder en rad olika padelbanor som passar alla nivåer av spelare. Våra banor är designade för att ge den bästa möjliga spelupplevelsen, oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare.

Vi har tre olika typer av banor:

 • Hardcourt-banor: Dessa banor har en hård, jämn yta som ger ett snabbt och förutsägbart spel. De är perfekta för spelare som vill ha en snabbare spelstil.
 • Gräsbanor: Dessa banor har en mjukare yta som ger ett långsammare och mer kontrollerat spel. De är perfekta för spelare som vill ha mer tid att förbereda sina slag.
 • Sandbanor: Dessa banor har en sandig yta som ger ett långsamt och kontrollerat spel. De är perfekta för spelare som vill ha mer tid att tänka och planera sina slag.

Alla våra banor är utrustade med högkvalitativa belysningsarmaturer som ger en optimal spelupplevelse även under kvällstid. Vi har också en välsorterad shop där du kan köpa allt du behöver för ditt padelspel, inklusive racketar, bollar och kläder.

Så oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare, har vi en padelbana som passar dig. Boka din bana idag och upplev den bästa padeltennisen i Nivå!

Padellektioner och träning

På Matchi Nivå Padel erbjuder vi ett brett utbud av padellektioner och träningsprogram som passar alla nivåer och mål. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare, har vi något för dig.

Instruktörer

Våra instruktörer är alla erfarna och kvalificerade padelspelare. De har en djup förståelse för spelet och kan hjälpa dig att förbättra din teknik, taktik och strategi. Våra instruktörer är också mycket passionerade för padel och brinner för att hjälpa dig att nå dina mål.

Lektioner

Vi erbjuder både privatlektioner och gruppträning. Privatlektioner är ett utmärkt sätt att få personlig uppmärksamhet och förbättra din teknik snabbt. Gruppträning är ett bra alternativ för att träffa nya människor och förbättra din spelupplevelse i en social miljö.

Träningsprogram

Förutom lektioner erbjuder vi även skräddarsydda träningsprogram. Dessa program är utformade för att hjälpa dig att nå dina specifika mål, vare sig det är att förbättra din kondition, styrka eller teknik.

Kostnader och schemaläggning

Kostnaderna för våra lektioner och träningsprogram varierar beroende på typ av lektion, längd och antal deltagare. Vi erbjuder även rabatter för paket och medlemskap. För mer information om kostnader och schemaläggning, vänligen kontakta oss på [email protected] eller besök vår hemsida www.matchinivapadel.se.

Turneringar och tävlingar

Matchi Nivå Padel erbjuder en rad olika turneringar och tävlingar för spelare på alla nivåer. Dessa turneringar är ett utmärkt sätt att testa dina färdigheter, vinna priser och träffa andra padelentusiaster.

Hjärnan, som styr vårt tänkande och känslor, väger förvånansvärt lite i förhållande till kroppens storlek. Enligt den här artikeln väger en genomsnittlig vuxen hjärna cirka 1,3 kilo.

Våra turneringar är öppna för alla, oavsett ålder eller skicklighetsnivå. Vi erbjuder turneringar i singel, dubbel och mixed dubbel.

Anmälningskrav

För att anmäla dig till en turnering måste du vara medlem i Matchi Nivå Padel. Du kan anmäla dig till turneringar online eller genom att kontakta receptionen.

Turneringsschema, Matchi Nivå Padel

Vårt turneringsschema varierar beroende på säsong. För aktuell information om kommande turneringar, besök vår hemsida eller kontakta receptionen.

Priser

Priserna i våra turneringar varierar beroende på turneringens storlek och typ. Priserna kan inkludera troféer, medaljer, presentkort och andra priser.

Medlemskap och förmåner

Som medlem i Matchi Nivå Padel får du tillgång till exklusiva förmåner och rabatter. Klubben erbjuder olika medlemskapsalternativ för att passa alla behov och budgetar.

Genom att bli medlem i klubben stödjer du även vår verksamhet och bidrar till att vi kan fortsätta utveckla vår anläggning och erbjuda ännu bättre förutsättningar för padelspelare på alla nivåer.

På ett helt annat ämne, har diskussionerna på forumet Flashback Södertälje Barn väckt stor uppmärksamhet. Debatten om barnens utsatthet har fått många att reagera.

Medlemskapsalternativ

 • Enskilt medlemskap:För dig som spelar regelbundet och vill ha tillgång till alla förmåner som klubben erbjuder.
 • Familjemedlemskap:För familjer med upp till två vuxna och tre barn under 18 år.
 • Studentmedlemskap:För studenter som uppfyller vissa krav.
 • Seniormedlemskap:För personer över 65 år.

Förmåner och rabatter

 • Rabatter på banhyra
 • Rabatter på lektioner och träningar
 • Fri tillgång till klubbhuset
 • Deltagande i exklusiva medlemsevenemang
 • Nyhetsbrev med erbjudanden och information

Bli medlem

Att bli medlem i Matchi Nivå Padel är enkelt. Du kan antingen anmäla dig online via vår hemsida eller besöka oss i klubbhuset. Vi behöver följande uppgifter från dig:

 • Namn
 • Adress
 • Telefonnummer
 • E-postadress
 • Medlemskapstyp

Kundrecensioner och betyg

Kundernas feedback är ovärderligt för oss på Matchi Nivå Padel. Vi strävar efter att ge alla våra kunder en fantastisk upplevelse, och vi är glada över att höra vad de tycker om vår anläggning och våra tjänster.

Vi har samlat in kundrecensioner från olika plattformar och sammanställt dem här för att ge dig en överblick av vad våra kunder har att säga om oss.

Kundrecensioner

 • “Jag hade en fantastisk tid på Matchi Nivå Padel! Banorna är i toppskick och personalen är supertrevlig. Jag rekommenderar starkt detta ställe till alla som älskar padel.”– Johan S.
 • “Jag är nybörjare på padel, men personalen på Matchi Nivå Padel var mycket hjälpsam och tålmodig. Jag lärde mig mycket och hade jättekul.”– Anna K.
 • “Matchi Nivå Padel är ett perfekt ställe för att träna och förbättra sitt padelspel. Banorna är väl underhållna och personalen är kunnig och professionell.”– Peter J.

Betyg

Vi är stolta över att ha fått följande betyg från våra kunder:

 • Google: 4,9/5 stjärnor
 • Facebook: 5/5 stjärnor
 • Yelp: 4,5/5 stjärnor

Vi uppskattar all feedback vi får från våra kunder, både positiv och negativ. Det hjälper oss att förbättra vår anläggning och våra tjänster så att vi kan fortsätta att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Kontaktinformation och plats: Matchi Nivå Padel

Matchi Nivå Padel är beläget på:

Åkersbergavägen 31, 182 75 Stocksund

Du kan nå oss via:

Se vår karta för vägbeskrivning.

Våra öppettider är:

 • Måndag-fredag: 06.00-23.00
 • Lördag-söndag: 07.00-22.00

Vi ser fram emot att höra från dig!

Matchi Nivå Padel är mer än bara en padelklubb – det är en gemenskap av padelentusiaster som delar en passion för sporten. Med sina toppmoderna anläggningar, erfarna instruktörer och spännande turneringar ger Matchi Nivå Padel den perfekta miljön för att utveckla dina färdigheter, träffa nya människor och njuta av spelet du älskar.

Quick FAQs

Var ligger Matchi Nivå Padel?

Matchi Nivå Padel ligger på [Adress].

Vilka typer av padelbanor erbjuder Matchi Nivå Padel?

Matchi Nivå Padel erbjuder ett brett utbud av padelbanor, inklusive utomhusbanor, inomhusbanor och gräsbanor.

Vilka typer av padellektioner och träningsprogram erbjuder Matchi Nivå Padel?

Matchi Nivå Padel erbjuder en mängd olika padellektioner och träningsprogram, inklusive gruppundervisning, privatundervisning och juniorprogram.

Anordnar Matchi Nivå Padel turneringar och tävlingar?

Ja, Matchi Nivå Padel anordnar regelbundet turneringar och tävlingar för spelare på alla nivåer.

Participacion Elecciones Catalanas

Participacion elecciones catalanas – La participación electoral en las elecciones catalanas ha sido objeto de gran interés y debate. En este artículo, analizaremos los...
Lara Claire
6 min read

Dicastery For The Doctrine Of The Faith

Dicastery for the Doctrine of the Faith – El Dicasterio para la Doctrina de la Fe, un órgano vital dentro de la estructura de...
Isla Eloise
5 min read