Frillesås Båt Och Motor: Din Kompletta Guide Till Båt- Och Motorlösningar

6 min read

Välkommen till Frillesås Båt Och Motor, ett företag som har gjort vågor i branschen med sin exceptionella expertis och sitt breda utbud av tjänster. Från båtförsäljning till motorförsäljning och allt däremellan är Frillesås Båt Och Motor den ultimata destinationen för alla dina båt- och motorbehov.

Vårt team av erfarna experter brinner för att tillhandahålla enastående kundservice och skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika krav. Vi strävar efter att skapa en minnesvärd upplevelse för varje kund, vilket gör Frillesås Båt Och Motor till det självklara valet för båtentusiaster överallt.

Företaget Frillesås Båt Och Motor

Frillesås Båt Och Motor är ett företag som grundades 1958 och har sedan dess varit verksamt inom båt- och motorbranschen. Företaget startade som en liten verkstad men har under årens lopp utvecklats till en av de ledande aktörerna inom området.

Idag erbjuder Frillesås Båt Och Motor ett brett utbud av tjänster och produkter, bland annat:

Försäljning av båtar och motorer

 • Företaget säljer ett brett utbud av båtar och motorer från ledande tillverkare.
 • Frillesås Båt Och Motor erbjuder även begagnade båtar och motorer.

Service och reparationer, Frillesås Båt Och Motor

 • Företaget erbjuder service och reparationer av alla typer av båtar och motorer.
 • Frillesås Båt Och Motor har en välutrustad verkstad med erfarna tekniker.

Tillbehör och utrustning

 • Företaget säljer ett brett utbud av tillbehör och utrustning för båtar och motorer.
 • Frillesås Båt Och Motor erbjuder även installation och montering av tillbehör.

Båtförsäljning

Företaget Frillesås Båt Och Motor erbjuder ett brett utbud av båtmodeller för att tillgodose olika behov och preferenser. Från smidiga motorbåtar till rymliga segelbåtar har vi allt du behöver för en minnesvärd upplevelse på vattnet.

Motorbåtar

Vårt sortiment av motorbåtar omfattar modeller från välrenommerade varumärken som Bayliner, Jeanneau och Yamarin. Dessa båtar är utformade för bekvämlighet, prestanda och säkerhet.*

-*Bayliner VR5

För den som uppskattar hemlagad mat rekommenderas Hilda Kirkhoffs recept , som innehåller en rad välsmakande och näringsrika rätter. Men om du känner dig sugen på något mer matigt, varför inte prova på att göra hemgjord korv ? Med enkla ingredienser och steg-för-steg-instruktioner kan du enkelt skapa din egen unika korv i hemmets lugna vrå.

En sportig bowrider med en rymlig sittbrunn och en kraftfull MerCruiser-motor. Perfekt för dagsutflykter och vattensport.

 • -*Jeanneau Cap Camarat 6.5

  En mångsidig daycruiser med en elegant design och en hög prestandanivå. Lämplig för både familjeutflykter och fiske.

 • -*Yamarin 63 DC

  En pålitlig och praktisk daycruiser med en rymlig sittbrunn och en bekväm hytt. Idealisk för övernattningsutflykter och längre resor.

Segelbåtar

För segelentusiaster erbjuder vi ett urval av högkvalitativa segelbåtar från Hanse, Beneteau och Dufour. Dessa båtar är byggda med precision och erbjuder en exceptionell seglingsupplevelse.*

-*Hanse 345

En modern och sportig segelbåt med en generös sittbrunn och en rymlig interiör. Lämplig för både kappsegling och långsegling.

För den matlagningsintresserade är Hilda Kirkhoffs recept en ovärderlig skatt. Med sina klassiska rätter och innovativa idéer ger hon inspiration till både vardag och fest. Oavsett om du vill prova på att göra din egen hemgjorda korv eller söker efter en ny dessert att imponera med, hittar du det i Hildas receptbok.

 • -*Beneteau Oceanis 38.1

  En bekväm och pålitlig segelbåt med en rymlig hytt och ett stort däck. Perfekt för familjer och långdistansseglare.

 • -*Dufour 390

  En elegant och välbyggd segelbåt med en rymlig sittbrunn och en ljus och luftig interiör. Lämplig för både kustnära segling och övernattningsutflykter.

Motorförsäljning

Välkommen till vårt omfattande utbud av båtmotorer! Vi erbjuder ett brett sortiment av motorer för att passa olika behov och båttyper. Oavsett om du letar efter en pålitlig utombordare för din fritidsbåt eller en kraftfull inombordare för din segelbåt, har vi allt du behöver.

Våra motorer är handplockade från ledande tillverkare i branschen och håller högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från små, lätta motorer till stora, kraftfulla modeller med avancerade funktioner. Vi garanterar att du hittar en motor som uppfyller dina krav och förväntningar.

Utombordare

Utombordare är ett populärt val för mindre båtar och fritidsbåtar. De är lätta att installera och underhålla, och de erbjuder bra prestanda och bränsleeffektivitet.

 • Fördelar:Lätt att installera och underhålla, bra prestanda och bränsleeffektivitet.
 • Specifikationer:Finns i olika storlekar och effekter, från små 2-taktsmodeller till kraftfulla 4-taktsmodeller.

Inombordare

Inombordare är ett bra val för större båtar och segelbåtar. De erbjuder högre prestanda och hållbarhet än utombordare, men de är också mer komplexa att installera och underhålla.

 • Fördelar:Högre prestanda och hållbarhet.
 • Specifikationer:Finns i olika storlekar och effekter, från små dieselmotorer till stora bensinmotorer.

Elmotorer

Elmotorer är ett miljövänligt alternativ till bensin- och dieselmotorer. De är tysta, utsläppsfria och lätta att underhålla.

 • Fördelar:Miljövänlig, tyst, utsläppsfri och lätt att underhålla.
 • Specifikationer:Finns i olika storlekar och effekter, från små trollingmotorer till kraftfulla elmotorer för större båtar.

Båttillbehör och utrustning

Vi erbjuder ett brett utbud av båttillbehör och utrustning för att göra din båttur så säker, bekväm och rolig som möjligt. Vårt sortiment omfattar allt från säkerhetsutrustning till navigationssystem, bekvämligheter och underhållsprodukter.

Våra tillbehör och utrustning är indelade i kategorier baserat på deras användningsområden för att göra det enkelt för dig att hitta det du behöver. Dessa kategorier inkluderar:

Säkerhetsutrustning

Säkerhet är vår högsta prioritet, så vi erbjuder ett komplett utbud av säkerhetsutrustning för att hålla dig och dina passagerare säkra på vattnet. Detta inkluderar flytvästar, nödraketer, brandskydd och första hjälpen-kit.

Service och reparationer

Företaget erbjuder omfattande service- och reparationslösningar för att säkerställa att din båt och motor fungerar smidigt och effektivt. Vårt erfarna team av tekniker har expertis inom ett brett spektrum av underhålls- och reparationstjänster.

Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativ service och reparationer som uppfyller de högsta branschstandarderna. Vårt mål är att minimera avbrott och säkerställa att din båt är redo för sjösättning så snart som möjligt.

Reparationer

Vårt team utför expertreparationer på alla typer av båtar och motorer, inklusive:

 • Motorreparationer
 • Drev- och axelreparationer
 • Elektriska reparationer
 • Skrovreparationer
 • Rigg- och segelreparationer

Service

Förutom reparationer erbjuder vi även ett omfattande utbud av servicetjänster, såsom:

 • Säsongsservice
 • Vinterkonservering
 • Motordiagnostik
 • Bottenmålning
 • Riggbesiktningar

Kundrecensioner och utmärkelser: Frillesås Båt Och Motor

Frillesås Båt och Motor värdesätter sina kunders feedback och strävar efter att ge bästa möjliga service. Företaget samlar in och visar kundrecensioner på sin webbplats och på sociala medier för att ge potentiella kunder en inblick i andras erfarenheter.

Förutom kundrecensioner har Frillesås Båt och Motor också fått erkännanden och utmärkelser för sin verksamhet. Dessa utmärkelser är ett bevis på företagets engagemang för kvalitet och kundnöjdhet.

Kundrecensioner

På Frillesås Båt och Motors webbplats finns en särskild sida där kunder kan lämna recensioner om sina upplevelser med företaget. Dessa recensioner täcker ett brett spektrum av aspekter, inklusive kundservice, produktkvalitet och övergripande tillfredsställelse.

Företaget uppmuntrar kunder att lämna både positiva och negativa recensioner för att ge en rättvis och balanserad bild av sina tjänster. Kundrecensionerna är ett värdefullt verktyg för potentiella kunder som vill fatta välgrundade beslut om att göra affärer med Frillesås Båt och Motor.

Utmärkelser och erkännanden

Frillesås Båt och Motor har fått flera utmärkelser och erkännanden för sin verksamhet, bland annat:

 • Årets båtföretag i Halland (2023)
 • Topp 10 båthandlare i Sverige (2022)
 • Kundnöjdhetspris från Svensk Båtindustri (2021)

Dessa utmärkelser är ett bevis på Frillesås Båt och Motors engagemang för kvalitet och kundnöjdhet. Företaget är stolt över att ha fått erkännande för sitt hårda arbete och strävar efter att fortsätta tillhandahålla sina kunder med den bästa möjliga servicen.

Frillesås Båt Och Motor är din pålitliga partner för alla dina båt- och motorbehov. Med vår oöverträffade kunskap, vårt omfattande utbud av tjänster och vårt orubbliga engagemang för kundnöjdhet är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att göra din nästa båtupplevelse oförglömlig.

Besök oss idag och låt oss ta dig med på en resa fylld av äventyr och oöverträffad tillfredsställelse.

FAQ Guide

Vilka båtmodeller finns tillgängliga hos Frillesås Båt Och Motor?

Vi erbjuder ett brett utbud av båtmodeller, inklusive motorbåtar, segelbåtar, fiskebåtar och vattenskotrar.

Vilka typer av motorer säljer Frillesås Båt Och Motor?

Vi erbjuder ett komplett utbud av motorer, inklusive utombordsmotorer, inombordsmotorer och elmotorer.

Kan Frillesås Båt Och Motor utföra service och reparationer på min båt?

Ja, våra certifierade tekniker kan utföra ett komplett utbud av service- och reparationsarbeten på din båt.

Participacion Elecciones Catalanas

Participacion elecciones catalanas – La participación electoral en las elecciones catalanas ha sido objeto de gran interés y debate. En este artículo, analizaremos los...
Lara Claire
6 min read

Dicastery For The Doctrine Of The Faith

Dicastery for the Doctrine of the Faith – El Dicasterio para la Doctrina de la Fe, un órgano vital dentro de la estructura de...
Isla Eloise
5 min read